این در حالی است که ابلاغیه رسمی شورای اقتصاد مبنی بر افزایش قیمت فرآوردههای لبنی و شیر خام هنوز ابلاغ نشده است.
مدیرعامل اتحادیه فرآوردههای لبنی با بیان این که افزایش نرخ لبنیات هنوز از سوی شورای اقتصاد به دستگاههای ذیربط ابلاغ نشده است، در خصوص تعیین قیمت فرآوردههای لبنی و شیر خام، در جمع خبرنگاران، گفت: تاکنون به طور رسمی و قانونی از سوی شورای اقتصاد ابلاغیهای مبنی بر افزایش قیمت شیر و فرآوردههای لبنی صادر نشده و قیمتهای کنونی همچنان طبق پیش بینیهای کارخانجات به فروش میرسد.
محمدرضا گنجی، با بیان این که تا زمان اعلام ابلاغیه مبنی بر تعیین قیمتهای فرآوردههای لبنی کارخانجات قادر به تصمیمگیری قیمت در فروش محصولات تولیدی نیستند، افزود: به غیر از کالاهای پرمصرف و شیر پاستوریزه و ماست دارای 5/2 درصد چربی و پنیر، آمار قیمت مابقی محصولات تولیدی لبنی از سوی کارخانجات براساس قیمتهای رقابتی تعیین و وارد بازار مصرف میشود.
وی افزود: قیمت کالاهای پرمصرف، شیر پاستوریزه، ماست 5/2 درصد چربیدار و پنیر باید طبق ابلاغیه شورای اقتصاد تعیین و وارد بازار مصرف شود.
گنجی، در زمینه علت کمبود کره، گفت: هم اکنون قیمت کره در سطح جهان افزایش یافته، ضمن آن که تولیدکننده واقعی کره در کشور وجود ندارد، کره بستهبندی که در فروشگاهها به مردم عرضه میشود وارداتی است.
همچنین امسال با بروز خشکسالی در برخی مناطق دنیا و عدم تغییر میزان تعرفه قیمت کره افزایش یافت، ضمن آنکه قیمتها از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی و شورای اقتصاد اعلام نشده است، لذا تولیدکنندگان کره و کسانی که در امر بستهبندی این محصول دخیل هستند هنوز محصولاتشان را وارد بازار نکردهاند.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی فرآوردههای لبنی گفت: به دلیل کمبود شیر در کشور میزان تولید کره بسیار کم است، همچنین خامه استحصالی از شیر برای تولید خامه پاستوریزه، پنیر خامهای و ماستهای پر چرب به مصرف میرسد.